• Ekipa Barakude na debiju ostvarila je ubedljivu pobedu protiv ekipe Savski Venac 68 – 48. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Katić sa 17 poena, Vasilije Rogović sa 16 poena, dok je Bogan Petrović dao 15 poena. U ekipi Savski Venac istakao se  Luka Vujović sa 14 poena.
  • Ekipa BC Ragazzi je pobedila Old School, koji je bio vidno desetkovan i sa svega 6 igrača,a u tom sastavu nisu mogli ozbiljnije da pariraju ekipi BC Ragazzi. Ragazzi su na kraju slavili sa 55-45, a u pobedničkom timu najviše se istakao Jovan Bubonja sa 16 poena, 3 asistencije i 5 skoka uz index 17.
  • Ekipa Brigada je silovito krenula u novu sezonu sa velikim ambicijama, to su na startu urpavo i pokazali protiv ekipe Embroker savladavši ih sa 73 – 61. Najefikasnija igrač je bio Filip Blagojević sa 25 poena odamh iza njega istakao se Andreja Krstić sa 15 poena 6 skoka i 5 asistencija. Andreja Krstić je i izabran za člana idealne petorke 3 kola Corn Plus Lige. Kod ekipe Embroker najbolji igrač je bio Andrija Šuberić sa 25 poena  7 skoka i 2 asistencije i on je takođe izabram u idealan tim 3. kola Corn Plus Lige
  • Utakmica puna preokreta odigrana je između ekipe Vitez i Supersmederevac, u dramatičnoj infarkt završnici pobedila je ekipa Vitez sa 62-61. Napeta utakmica od samog starta i jedana i druga ekpa su burno reagovale na skoro svaku odluku sidja.. Na kraju ipak zasluzena pobeda Vitez ekipe kojoj je ovo drugi trijumf. Najefikasniji je bio Branko Mladžić sa 19 poena, a u poraženoj ekipi Milan Stanković sa 27 poena i 7 skokokova. Milan Stanković je izabran u idealnu petroku Corn Plus Lige.
  • Ekipa PenzoS je savladala ekipu KK Flaming Lions sa 87 -77. Ekipa penzos, dovela je veliko pojačanje i veliku zvezdu Suzića na centarskoj poziciji. Nema sumnje da bi ga velika većina ekipe videla i u Corn Pro Ligi, i da je Suzić veliko pojačanje. Od samog starta PenzoS je nametnuo svoj ritam i držao utakmicu pod kontrolm, uspevali su Lionsi da se vrate i priprete, ali nisu imali snage da u potpunosti preokrenu rezultat, na kraju i ubdeljiva podea. Igrač utakmice je bio Suzić sa 20 poena, 12 skokova i 7 asistencija. U poraženoj ekipi najviše se istakao Vasilije Bošković sa 22 poena. Naravno i Suzić je izabran u idelnu petorku tima.
  • Poslednji meč kola odigran je između ekipe Džunglaši i ekipe Caffe Kvart na kraju ekipa Caffe Kvart je pobedila sa 52-41.